Događaji

na boriku

25. godišnja konferencija hrvatskih psihologa u studenom u Zadru

25. godišnja konferencija hrvatskih psihologa u studenom u Zadru

25. godišnja konferencija hrvatskih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem održat će se od 8. do 11. studenog 2017. u Zadru u hotelu Falkensteiner Resort Borik na Boriku.

25. godišnja konferencija hrvatskih psihologa, godišnji znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem održat će se od 8. do 11. studenog 2017. u Falkensteiner Resort Borik u Zadru u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore, Društva psihologa Zadar i Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru s glavnom temom Psihologija u zaštiti i promicanju ljudskih prava i društvene pravednosti.

- Kao i svaku godinu na Konferenciji očekujemo sudjelovanje velikog broja kolegica i kolega iz Hrvatske i inozemstva s nizom zanimljivih programskih aktivnosti  uz atraktivan društveni program, zanimljive goste i uvažene pozvane predavače iz Hrvatske i inozemstva.

Hrvatsko psihološko društvo na svojoj mrežnoj stranici te ostalim glasilima pratit će organizacijski i programski razvoj konferencije, a za početak, u privitku donosimo konferencijsku web stranicu.


Reci što misliš!