Događaji

edukacija

Kako motivirati dijete za učenje? Doznajte u centru Tempero

Kako motivirati dijete za učenje? Doznajte u centru Tempero

U nastojanju da se osiguraju suvremena pedagoška rješenja centar za poduku Tempero u petak 11. kolovoza u 18.30 h organizira predavanje za roditelje „Kako motivirati dijete za učenje?“ te 12. kolovoza radionicu Ubrzanog učenja (CAR program) namijenjenu djeci (9+) i odraslima.

Cilj predavanja je upoznati roditelje s motivacijskim sustavom njihova djeteta te sukladno tome dati im preporuke kako mogu jednostavno i lako motivirati djecu za školske zadatke. 

Kroz konkretne primjere objašnjava se deset tehnika motiviranja, a predavanje drži Marija Šinković Bečić, prof. koja se posebno bavi razvojem posebnih tehnika i metoda poučavanja. Suautor je priručnika Multisenzoričkog učenja koji je nastao u sklopu projekta financiranom od strane Europskog socijalnog fonda. Kotizacija za predavanje je 40 kn.

Centar za poduku Tempero najavljuje i Radionicu ubrzanog učenja (CAR program) koju također vodi Šinković Bečić, prof. Program uključuje 25 tehnika učenja koje se prilagođavaju svakom polazniku individualno na temelju analize njegovih psiho-fizičkih sposobnosti iz kojih se kreiraju aktivnosti za poticanje boljeg pamćenja, razumijevanja te interpretaciju nastavnog gradiva koje djeca i mladi moraju savladati.

Broj sudionika je ograničen pa nazovite na vrijeme.

Sve informacije možete dobiti u centru za poduku Tempero Vukovarska 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181, www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.


Reci što misliš!