Događaji

tvrdi da centru prijeti urušavanje

Pupić Bakrač od Građevinske inspekcije traži nadzor objekta centra Supernova

Pupić Bakrač od Građevinske inspekcije traži nadzor objekta centra Supernova
Zadarska županija

Marko Pupić Bakrač, vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, uputio je zahtjev Građevinskoj inspekciji za temeljitim pregledom centra Supernova uoči ponovnog otvaranja

Zahtjev Mara Pupića Bakrača prenosimo u cijelosti:

"Poštovani, molim Vas da izvršite inspekcijski nadzor u objektu Supernova, Ulica Akcije Maslenica 1, Zadar. Prema pisanju medija došlo je do pucanja temelja i nosivih zidova, zgrada je potonula i prijeti joj urušavanje. Radnici koji su bili angažirani na iznošenju stvari iz dućana nakon poplave kažu da se zgrada trese i čuje se buka kao da je u pitanju potres.

Uprava je objavila da će centar otvoriti u studenom. Loše je da ljudi gube poslove zbog toga što centar nije u funkciji međutim gore od toga bilo bi da netko završi na groblju zbog urušavanja ukoliko se Supernova otvori a ne zadovoljava osnovne uvjete sigurnosti. Stoga Vas molim da poduzmete mjere iz Vaše nadležnosti te skenirate stanje objekta. Također Vas molim da javno objavite imena i prezimena statičara koji vrše provjeru stabiliteta zgrade, njihove i Vaše nalaze kako bi javnost bila upoznata do u detalje sa situacijom i stanjem sigurnosti prije eventualnog otvaranja objekta."


Reci što misliš!