Kultura

do 22. ožujka

Otvorene prijave za Animation goes MSU! 2017

Otvorene prijave za Animation goes MSU! 2017

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb u suradnji s Muzejem suvremene umjetnosti raspisuje otvoreni poziv za natjecanje site-specific radova za medijsku fasadu Muzeja suvremene umjetnosti, Animation goes MSU!

Kao nastavak uspješne suradnje započete 2012., Animafest Zagreb u suradnji s Muzejem suvremene umjetnosti objavljuje otvoreni poziv za trokanalne site-specific animirane radove u trajanju do 10 minuta koji će se prikazati na medijskoj fasadi MSU-a.

Odabrani radovi prikazivat će se na medijskoj fasadi od 23. svibnja do 10. lipnja 2017., povodom 27. Svjetskog festivala animiranog filma, koji će se održati od 5. do 10. lipnja u Zagrebu.

Radove odabiru Leila Topić, viša kustosica MSU-a, i umjetnički ravnatelj Animafesta, Daniel Šuljić. Rezultati selekcije bit će objavljeni na službenim internetskim stranicama Animafesta i MSU-a.

Najbolja site-specific animacija po izboru žirija bit će nagrađena festivalskom statuom i samostalnom trotjednom projekcijom rada na fasadi MSU-a tijekom veljače i ožujka 2018.

Prijave za Animation goes MSU! traju do 22. ožujka. Svi radovi moraju stići na adresu MSU-a do tog datuma.


Reci što misliš!