Kultura

prijave u tijeku

U centru Tempero "Tečaj tehnike učenja i pamćenja"

U centru Tempero

Centar za poduku Tempero u subotu 28. siječnja organizira radionicu Tehnika učenja i pamćenja

Učenje je najvažnija životna vještina, a u centru Tempero znaju kako!

Ukoliko smatrate kako Vaše dijete troši puno vremena na učenje, a ne postiže dobre rezultate, ukoliko ne može dugo sjediti i učiti, a da ne postane umorno i dekoncentrirano, ukoliko čak i ako  dobro nauči gradivo izgubi dosta bodova na ispitu, vrijeme je da ovlada tehnikama učenja i pamćenja.

Centar za poduku Tempero u subotu 28. siječnja organizira radionicu Tehnika učenja i pamćenja (12+) u trajanju od 120 minuta.

Radionica „Tehnike učenja i pamćenja“ namijenjena je svim učenicima (12+), studentima te svima onima koji žele naučiti kako se mentalno i fizički pripremiti za učenje, naučiti kako prikupiti, bilježiti i organizirati gradivo, naučiti kako izaći iz standardnih okvira učenja i pamćenja, naučiti kako disati, opustiti se i riješiti treme što, bez iznimke, dovodi do povećanog razumijevanja gradiva, bržeg pamćenja i korištenja informacija te na kraju rezultira znatno boljim rezultatima na testovima.

Sve informacije možete dobiti u centru Tempero u Vukovarskoj 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181, info@tempero-poduke. hr,  www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.


Reci što misliš!