Kultura

Rasprodane su karte za hit predstavu, komediju "Nije bila peta bila je deveta"

Rasprodane su karte za hit predstavu, komediju

Rasprodane su ulaznice za hit komediju Alda Nicolaja, „Nije bila peta bila je deveta“ Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija s kojom započinje 23. Zadarsko kazališno ljeto u petak, 30. lipnja u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 21 sat.

Sljedeću predstavu, uspješnicu HNK Zadar, OSTAVLJAM TE u režiji Matjaža Latina   pogledajte  u ponedjeljak, 3. srpnja u HNK Zadar s početkom u 21:30h. Igraju:  Alen Liverić, Jasna Ančić, Žana Bumber, Mimi Zadarski /glazbenici  Ivan Ivić –klavijature i Jadran Dučić – Čićo –bubnjevi.

Premijerno izvedena u HNK Zadar u prosincu 2016., predstava je odmah osvojila zadarsku publiku, a potom i publiku ostalih hrvatskih kazališta u kojima je gostovala.
 
„Ostavljam te“ je predstava koja je nastajala u opuštenoj i kreativnoj atmosferi u kojoj se težilo da prikazivanje bračnoga para bude što prirodnije i organskije, a ironijsko podcrtavanje dodatno joj daje osobitu draž. U jednom trenutku predstava se pretvara u reality show u kojem protagonistima postaju bračni par, voditeljica, bračni savjetnik i izvrsni glazbenici koji predstavi daju poseban glazbeno-zabavni potpis.
 
Rečenicom iz naslova ''Ostavljam te!'' predstava ne završava, tu je zapravo njen početak. Te se riječi nastavljaju provlačiti u jednoj igri i svojevrsnoj inventuri odnosa jednog bračnog para. 
 


Reci što misliš!