Kultura

iskrene čestitke maestro!

Fotografija Ivana Stulića u kalendaru Svjetske meteorološke organizacije za 2018. godinu!

Fotografija Ivana Stulića u kalendaru Svjetske meteorološke organizacije za 2018. godinu!
Ivan Stulić

Već smo pisali o tome kako je Svjetska meteorološka organizacija (WMO) raspisala natječaj za 13 najboljih fotografija koje će ući u njihov kalendar za 2018. godinu.

Među 50 najboljih je odabrano i mnoštvo radova hrvatskih autora a nama je posebno draga ona našeg Ninjanina i povremenog suradnika portala eZadar, Ivana Stulića.

U utorak, 19. rujna na svojoj Facebook stranici Svjetska meteorološka organizacija (WMO) objavila je imena autora izabranih 13 fotografija koji će se naći na njihovom kalendaru za 2018. godinu (naslovna stranica plus 12 mjeseci).

E sad sjednite, jer od 13 najboljih fotografija, čak petero su hrvatski autori! Ivica Brlić iz Davora, Sandro Puncet iz Malog Lošinja, Tin Juginović iz Splita, Marko Korošec iz Colbyja u Kanzasu (SAD) i naš Ninjanin Ivica Stulić.

Njegova čudesna fotografija munja usred kumulonimbusa iznad Sabunika, osim što je objavljena na službenoj Instagram stranici WMO (Svjetske meteorološke organizacije) objavljena je i na Instagramu Ujedinjenih naroda (UN-a) što je veliko priznanje Ivanu.

Iskrene čestitke svim odabranim autorima, naravno hrvatskim autorima posebno, a najviše naravno našem Ivanu Stuliću! Šešir do poda, maestro!

- Hvala WMO za izbor moje fotografije za kalendar za 2018. godinu. Čestitam i ostalim kolegama čije slike su izabrane, ostalima više sreće dogodine. Uglavnom 5/13 je iz HR! na svom je Facebook profilu objavio Ivan.


Reci što misliš!