Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

Od sada u Beauty centru Callista i ekstenzije trepavica

Od sada u Beauty centru Callista i ekstenzije trepavica

Sada Vaše trepavice mogu biti duge i guste u svako doba čak i bez šminke, uvijača za trepavice, maskare ili jednokratnih umjetnih trepavica.

Ekstenzije trepavica sve su popularnije na tržištu ljepote i puno je žena koje su pribjegle ovom praktičnom i dugoročnom rješenju uljepšavanja svog pogleda. One predstavljaju savršeno rješenje za uvijek uzbudljiv pogled koji će svi primijetiti.

Prirodan izgled, gustoća trepavica, duljina, trajnost, praktičnost!

Promotivna cijena za prvo postavljanje je 350 kn, cijena popunjavanja je individualna.

Počela je nova sezona IPL tretmana trajnog uklanjanja dlačica!

Koža bez dlaka san je gotovo svake žene i sve većeg broja muškaraca. Dosadile su Vam britvice i razne druge vrste depilacije koje ne rješavaju problem uraslih dlačica, što predstavlja jedan od najvećih problema vezano za dlačice.

IPL tretmani Vam olakšavaju svakodnevicu jer više nećete morati razmišljati o dlačicama prije odijevanja, odlaska na kupanje, u teretanu ili slično. Klinički je dokazano da 72% dlačica u prosjeku nestane nakon trećeg tretmana, te je ovisno o tretiranoj zoni u prosjeku potrebno od 6 do 10 tretmana (kod zdravih žena), kod muškaraca moguće i više, da bi se postiglo uklanjanje do 95% dlačica na bilo kojem dijelu tijela.

Dlačice uklanjamo uređajem Yperion Orlight vodećeg svjetskog proizvođača IPL uređaja iz Francuske, trenutno jednog od najkvalitetnijih i najučinkovitijih ipl aparata u svijetu. Naš uređaj ima raspon svjetlosti od 600 - 1000 nm koji garantira da pulsno svjetlo ne utječe na vodu u tkivu, i ne može doći do štetnih posljedica bilo koje vrste, a efikasnost rada je na maksimumu.

Rezultati vidljivi već i nakon prvog tretmana.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.