Lifestyle

''Leading Spas"

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera uz bok najekskluzivnijim svjetskim SPA hotelima!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera uz bok najekskluzivnijim svjetskim SPA hotelima!

Kao novi član Acquapura SPA Falkensteiner Hotela & Spa Iadera morao je ispuniti 200 kriterija

Nakon što je Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u studenome 2011. primljen u najekskluzivnije hotelsko udruženje na svijetu ''The Leading Hotels of the World", sada stiže i novo priznanje. Njegov vlastiti Acquapura SPA postao je dijelom ''Leading Spas of the World", a time i jedini s tim priznanjem na prostoru Sredozemlja između regije Apulija u južnoj Italiji i Grčke.

''Leading Spas" je osnovan 2002. godine kao jedini međunarodni evaluacijski i akreditacijski program međunarodno aktivnog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World" kako bi mogli garantirati filozofiju i standarde kvalitete kojima su težili i u spa područjima luksuznih hotela. Tako svaki od 100 članova u 35 zemalja nudi najbolje tretmane i posebne regionalne tretmane kako bi se gostima omogućio jedinstveni i luksuzni spa doživljaj.

Kao novi član Acquapura SPA Falkensteiner Hotela & Spa Iadera morao je ispuniti 200 kriterija anonimnih ispitivača. Prije primitka u Leading Spas sve se usluge i prostorije ocjenjuju po bodovnom sustavu - od dolaska u spa područje pa sve do tretmana, od atmosfere pa sve do ponašanja i profesionalnosti zaposlenika.

 

Luksuzni tretmani ''čistom vodom" i dragim i poludragim kamenjem

Otmar Michaeler, rukovodeći član tvrtke FMTG AG, ponosan je „što je nakon primitka u „The Leading Hotels of the World", sada i dio ''Leading Spa" svijeta. Naš Falkensteiner koncept Acquapura Spa i uslužna orijentacija našeg stručno obrazovanog osoblja nude savršene preduvjete kako bi mogli zasjati i u društvu najboljih SPA na svijetu."

Acquapura SPA, naziv jedinstvenog wellness koncepta tvrtke Falkensteiner Hotels & Residences, znači „čista voda". Ovisno o geografskom položaju i regionalnom prirodnom okruženju, tema vode se u različitim Falkensteiner hotelima različito uključuje u wellness koncept.

Georg Unterkircher, generalni direktor Resorta Punta Skala u Hrvatskoj izjavio je: „U žarištu koncepta našeg Hotela & Spa Iadera stoji snaga mora sa svim svojim dragocjenostima te iscjeljujuća moć kristala te dragog i poludragog kamenja. Osim klasičnih Acquapura SPA tretmana, gosti mogu isprobati Iadera Signature Tretmane kreirane ekskluzivno za Hotel & Spa Iaderu. 6.000m2 veliko Acquapura SPA područje prostire se na 2 kata i podijeljeno je u dva dijela - „White Spa", koji uključuje unutarnje i vanjske bazene od čega je jedan bazen s morskom vodom, prostore za opuštanje, Anne Semonin poklon dućan te prostorije za pedikuru, manikuru i tretmane lica. Drugi dio, nazvan „Black Spa", obuhvaća nekoliko prostorija za opuštanje s visećim ljuljačkama i vodenim krevetima, Private SPA apartman, sauna područje sa sanarijem, finskom saunom, solnom parnom kupelji, panoramskom zemljanom saunom s pogledom na more, hladnim bazenom, vanjskim whirlpoolom kao i neopisivo dojmljivim turskim hamamom na 700m2. Ovdje naši gosti mogu uroniti u orijentalnu kulturu kupanja uz pročišćavajući piling tijela, blagotvornu masažu tijela sapunicom i posebna orijentalna ispiranja vodom." Na svakom koraku Aquapura SPA osjetit ćete poziv na privilegirani spa doživljaj na najvećem internacionalnom nivou.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.