Lifestyle

Glatko međunožje

Brazilska depilacija nudi se i muškarcima

Brazilska depilacija nudi se i muškarcima

Brazilska depilacija nekim je ženama spas za seksualni život, a za neke tretman kojemu se ne bi podvrgnule koliko god ih njihov dragi na to nagovarao.

 

Usporedba koristi (glatkoća tjednima) i boli neke tjera da svakih nekoliko tjedana ponovno trpe, a druge da se nakon jednom isprobanog tretmana više ne vraćaju u salon. U svakom slučaju, bol postoji.

No, u zadnje se vrijeme javio i trend koji muškarce izlaže istoj količini boli. Muška je brazilka vani sasvim uobičajena stvar, ali u zadnje je vrijeme tek uzela maha i postala jako popularna. Prema New York Timesu, sve se više muškaraca odlučuje na glatko međunožje, a jedan je salon podijelio informaciju da su čak 70 posto njihovih klijenata muškarci.

Na pitanje zašto bi ijedan muškarac htio svojevoljno izložiti svoje najosjetljivije dijelove vrućini i boli koju donosi vosak, odgovor je i više nego očekivan: Brazilka povećava promatrano područje. Manjak dlaka čine njihov ponos optički većim, što je za velik broj muškaraca i više nego dovoljan razlog. Higijena također igra malu ulogu, ali vjerujemo kako je ipak riječ o ovom prvom.

Hoće li Hrvatska slijediti trend većih zemalja i hoće li uskoro i u našim salonima biti puno tipova sa željom da u zamjenu za malo (jake) boli dobiju veću opremu, tek ćemo vidjeti. Do tada pitamo vas: Biste li htjele muškarca koji ide na brazilku, ili biste ga ipak pokušale odgovoriti od takvih bolnih namjera?


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.