Lifestyle

Moda

Gisele Bundchen gola na stranicama Vanityja

Gisele Bundchen gola na stranicama Vanityja

Vanity Fair, osim naslovnice, donosi i veliki intervju i raskošni editorijal s 28-godišnjom supermanekenkom

Zanosna brazilska ljepotica Gisele Bundchen pojavit će se na svibanjskoj naslovnici magazina Vanity Fair. Jednu od najpoznatijih manekenki današnjice slikao je peruanski modni fotograf Mario Testino, čovjek koji se usko specijalizirao za rad sa zvijezdama svjetske modne, filmske i glazbene scene, prenosi Cromoda.com .

Prekrasna Gisele na stranicama Vanityja pokazuje svoje savršeno golo tijelo, koje je tek tu i tamo pokriveno minijaturnim krpicama skupih dizajnera.

Vanity Fair, osim naslovnice, donosi i veliki intervju i raskošni editorijal s 28-godišnjom supermanekenkom. Gisele je inače nedavno stupila u brak s 31-godišnjim Tomom Bradyjem, s kojim je prije toga bila u vezi gotovo dvije godine. Tom je, podsjećamo, zbog neodoljive Brazilke ostavio svoju nekadašnju djevojku Bridget Monahan.

Gisele Bundchen je prema lifestyle časopisu Forbes najplaćeniji model na svijetu i 16. najbogatija žena iz svijeta entertainmenta. Plavooka brazilska ljepotica je 2006. zaradila oko 33, a 2007. više od 35 milijuna američkih dolara.


Reci što misliš!