Lifestyle

tip-top

Branki Krstulović odlično pristaje haljina s potpisom Posh Spice

Branki Krstulović odlično pristaje haljina s potpisom Posh Spice
Tportal

Branka Krstulović i hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović promovirale su svoju suradnju povodom skorašnjeg otvorenja kina i bara Kaptol Boutique Cinema u centru metropole, a nekadašnja misica plijeni pažnju u upečatljivoj haljini

Branka Krstulović ne pojavljuje se često u javnosti i najčešće ćemo ju vidjeti na kakvim filmskim premijerama, ali zato je svaki put decentno dotjerana, s trendi torbama i cipelama koje malo koja Hrvatica može imati u svome ormaru.
 
Za predstavljanje novih uniformi, koje je omiljena domaća dizajnerica osmislila za osoblje bara Kaptol Boutique Cinema, Branka Krstulović otkrila je da osim finih cipela i torbica itekako voli lijepe haljine.

Branka je blistala u haljini s potpisom Victorije Beckham. Radi se o upečatljivoj haljini na pruge u više smjerova, a britanska dizajnerica predstavila ju je na njujorškom Tjednu mode u sklopu jesensko-zimske kolekcije za prošlu godinu. Branku s pravom mnogi smatraju jednom od najljepših bivših misica jer joj i ova vunena haljina na pruge stoji kao salivena.kako voli lijepe haljine.


Reci što misliš!