Lifestyle

stari novi hit

Omraženi trendovi iz 90-ih zavladali modnom scenom

Omraženi trendovi iz 90-ih zavladali modnom scenom

Zahvaljujući cikličkoj prirodi mode i novom zanimanju industrije za estetiku 90-ih, sve češće svjedočimo trendovima za koje su mnogi mislili da su stvar prošlosti

Chokeri

Posljednje dvije godine svjedočimo pojavi takozvanih ogrlica chokera kao hit modnog dodatka kojem nisu odoljele brojne poznate blogerice i djevojke u trendu. Ovaj trend iz 90-ih cjenovno je pristupačan i danas postoji u bezbroj verzija.

Traperice širokih nogavica

Ludo su bile popularne 90-ih i u skejterskoj supkulturi, a sada su traperice širokih nogavica opet zapljusnule modnu scenu poput mnogih retro modela za koje se smatralo da su stvar prošlosti.

Japanke s platformom

Model japanki koji ste voljeli imati 90-ih ovoga ljeta više je nego poželjan ako je suditi po kultnom kalifornijskom brendu Rocket Dog i lansiranju retro modela japanki s platformom u duginim bojama ili potpuno crnoj verziji.

Kape bucket

Bucket ili popularno zvane ribarske kape ponovno su postale modno prihvatljive i nose ih zvijezde poput megapopularne Rihanne. Hit kapu 90-ih prepoznali su i poznati dizajneri uvrstivši ih u aktualnu ponudu modnih dodataka.

Smeđi ruž

Ruževi smeđih nijansi u kombinaciji s tankim obrvama bili su zaštitni znak 90-ih, a slavne djevojke današnjice poput Kylie Jenner i Gigi Hadid uspjele su ih ponovo učiniti modernima.

Traperice otkinutog struka

Trend dekonstruiranih komada koji fascinira modnu javnost već nekoliko sezona vidljiv je i po pitanju traperica s detaljem otkinutog struka koje su 90-ih bile vrlo popularne.  


Reci što misliš!