Lifestyle

sandra župan miyagi

Zadarsku beauty blogericu na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi

Zadarsku beauty blogericu na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi

Izrazima kao što su foloveri, lajkovi i slično - često se koriste oni koji pišu i čitaju blogove. Djevojka iz ove priče daje savjete o ljepoti, točnije o šminkanju, a u virtualnom svijetu ona je beauty blogerica. Ima čak 270 tisuća pratitelja na Instagramu.

Ovoj je Zadranki tek 25 godina, a već je pokorila svijet. Onaj virtulani, blogerski. Više od 270 tisuća pratitelja na Instagramu i gotovo jednako toliko na Facebooku. A sve to zahvaljujući ovakvom i još pokojem sličnom kovčegu šminke. Sandra Župan Miyagi strastvena je amaterka vizažistica ili u virtualnom svijetu zvana beauty blogerica.

''Ljubav prema šminkanju je počela još u osnovnoj školi, mama je znala koliko se volim šminkati i koliko volim kozmetiku i onda bi mi ona kupila koju maskaricu, ruž, tek tako da imam se s čime početi šminkati'', kaže Sandra.

Malo pomalo kupovala je i sama kozmetičke dekorativne proizvode, šminkala sebe, mamu i sestru i odlučila svoje ''radove" objavljivati na Facebooku, prenosi HRT.

Sandrin krug obožavatelja vrtoglavo je porastao nakon što je objavila video za masku.

Uspješno je već odradila suradnju s tvrtkama koje proizvode šminku iz Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih emirata, a za tvrtku iz Singapura kreirala je i paletu sjenila.

Bilo je i onih sa šljokicama, koje Sandra obožava, baš toliko koliko i nju vole svi koji gledaju njezine vizažističke videe koje sama snima i montira.

 


Reci što misliš!