Lifestyle

rtl-ov show

3-2-1-kuhaj: Tata i sin u svađi, žiri prati svaki pokret kandidata!

Čistoća je jako važna u svim kuhinjama, a pogotovo u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', gdje žiri prati svaki pokret kandidata. Ako je jelo spremljeno u kaosu i neredu, što to onda govori o samom jelu?

U ponedjeljak navečer Doris je najavila kako će žiri ovaj tjedan ocjenjivati i čistoću radnih jedinica te će se paru s najprljavijom radnom jedinicom oduzeti jedan bod na kraju dana.

Žiri se složio kako je čistoća u kuhinji jedna od najvažnijih stvari na koju treba pripaziti prilikom pripreme jela, a najveću pažnju tome je pridao Tomislav Špičekkoji je budim okom stražario pokraj svakog para i provjeravao stanje (ne)čistoće.

Čistoća je bitna svugdje, ne samo u kuhinjama. Mislim da je to jedna lijepa odlika, pogotovo kod kuhara jer oni hrane dosta ljudi i zbog toga nikad dosta trošenja vremena na red i čistoću“, kazao je Špiček.

No, kada je sat odbrojio 60 minuta, Andrej i Marijan kao da su se oglušili na Špičekove savjete jer je njihova radna jedinica bila vrlo neuredna, što je potaknulo tenzije između tate i sina.

Andrej se naljutio na svog oca Marijana jer nije oprao suđe, a imao je vremena na bacanje. „Još uvijek se ne razumijemo dovoljno dobro u kuhinji“, priznao je Andrej nakon što je tati očitao bukvicu, s čime se Marijan složio - „Kuhanje s Andrejem je drugačije nego kad kuham sam, moramo napraviti neki dogovor“.

Nered na njihovoj radnoj jedinici rezultirao je i prljavim posuđem koje su servirali pred žiri pa se Špičeku digla kosa na glavi kada je vidio ostatke hrane ispod zdjele.

Na kraju je sve dobro prošlo jer je žiri odlučio da prvi dan neće nikoga kažnjavati za nečistoću, ali zato danas sve mora biti tip-top.

Hoće li se danas radne jedinice sjajiti od čistoće ili će u kuhinji opet nastati kaos, pogledajte večeras u 21:10 na RTL-u!


Reci što misliš!