Lifestyle

321 kuhaj

Mateja Domitrović Sabo: Tomek i Mate me nasmijavaju do suza

Kamere na setu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' uspiju uhvatiti i one trenutke kada članovi žirija, voditeljica i natjecatelji misle da ih nitko ne vidi, kada su najopušteniji i najzabavniji.

Iskusni Tomislav Špiček i Mate Janković upoznali su Mateju Domitrović Sabo sa svim čarima sudačkog posla u popularnom RTL-ovom kulinarskom showu, te ju ujedno i upozorili da pripazi što priča i čini jer kamere nikada ne spavaju.

Tako smo u smiješnim scenama, koje su prikazane u četvrtak pred sam kraj epizode, imali priliku vidjeti kako Tomislav i Mate u skoro svakoj prilici uspiju izmamiti osmijeh na Matejinom licu zahvaljujući komičnim dosjetkama.

„S Tomekom i Matom je doista zanimljivo. Dečki su odlični, sjajno odrađuju svoj posao, a mene nasmijavaju do suza. Nakon par dana snimanja sam i zaboravila na kamere, da snimaju i onda do ti misliš da nitko ne gleda. Jednostavno ne stigneš misliti na njih jer uvijek slušaš upute ekipe iz produkcije, gledaš kad je znak za „akciju“.

Koncentrirana sam više na to i na kandidate te kako ću im pristupiti i što reći. Uza sve to, atmosfera na snimanjima je zaista nevjerojatna, zezancije ne nedostaje, pa se vrlo lako i brzo čovjek opusti“, kazala nam je Mateja.


Reci što misliš!