Politika

Komentar nasljednika

Milanović: Nema šanse da se Oreškovićeva Vlada odupre bankama

Milanović: Nema šanse da se Oreškovićeva Vlada odupre bankama

U intervjuu za RTL Zoran Milanović opet je napao HDZ i ponovio da su kriminalna i špijunska organizacija, a komentirao je i svog nasljednika.

"Skoro ništa ne znam o njemu. On je vodio tu Plivu. Znam da su pregovaralo o akviziciji nekih tvrtki koje su u vlasništvu hrvatskih korporacija pa znam nešto o tijeku tih pregovora. Znam koju razinu autonomije je imao, vrlo mali. Što ne znači da nije stručan čovjek u tom svojem segmentu. Ali ovo je veće od života".", kazao je Milanović.

Na komentar voditelja da ćemo očito imati priliku upoznati Oreškovića, Milanović odgovara: "Možda i nećemo".

"Ovo je prirodan centar odlučivanja bio u Hrvatskoj. Točno se znalo tko su ti ljudi i kome odgovaraju. Sad se ne zna. Ej, mi smo se suprotstavili bankama i centrima moći. Očekujete to od ove vlade? Nema šanse", rekao je Milanović.

Baldasar je naon 10. travnja krenuo nekim svojim putem

Komentirao je Baldasarove kritike koje su podigle buru u javnosti.

Kaže da isti kritičari prate njegovu karijeru u SDP-u još od 2007. godine. Novinar ga je podsjetio da Baldasar i nije baš tako stara ličnost te da su njega iznjedrili u prošlim lokalnim izborima.

"Činjenica je da se u SDP-u od 2007. godine vrte jedni te isti ljudi, koji su oponenti, i to ljudi  u stranci vide. Oni nas pljuckaju. Baldasar je doživio transformaciju, pogotovo nakon 10.travnja, on je otišao nekim svojim putem", rekao je Milanović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.