Politika

lokalni izbori 2017.

Glasovac izgledna kandidatkinja SDP-a, Kalmeta među kandidatima HDZ-a za gradonačelnika

Glasovac izgledna kandidatkinja SDP-a, Kalmeta među kandidatima HDZ-a za gradonačelnika

Sabina Glasovac potvrdila je danas u Aktualnom satu Radio Zadra da je izgledna kandidatknija SDP-a za gradonačelnicu Zadra, dok je Joso Nekić danas novinarima potvrdio da je i Božidar Kalmeta među HDZ-ovim kandidatima za gradonačelnika

- Išli smo na princip izravne demokracije. Svim članovima smo pružili mogućnost da se izjasne trebamo li izaći samostalno ili u koaliciji na izbore, te tko bi trebao biti kandidat za gradonačelnika Zadra. Nadam se da ću na sljedećoj sjednici Gradskog odbora za to dobiti jednoglasnu podršku članova, rekla je Glasovac danas gostujući u Aktualnom satu urednika Vladimira Šetke na Radio Zadru.

HDZ još ne izlazi u javnost s imenima kandidata za gradonačelnika Zadra.

- Kandidat će biti poznat na vrijeme, kazao je danas novinarima Predsjednik gradskog odbora HDZ-a Joso Nekić potvrdivši kako je među imenima kandidata i ono aktualnog gradonačelnika Božidara Kalmete.

- Ima još puna tri mjeseca do izbora, ima apsolutno vremena. Mi razumijemo interes javnosti, građana, ali  kao što sam rekao, izići ćemo s imenom na vrijeme, rekao je Joso Nekić.  

- Naš kandidat će biti poznat, neće biti "no name" tako da građani neće morati propitivati tko je i što je, već ćemo izaći sa potpuno poznatim kandidatom. Ja sam jako zadovoljan, jer kad iziđu ankete, onda imate 12 HDZ-ovih kandidata a samo dva ili tri SDP-ova, što govori o snazi HDZ-a, znači mi imamo više kandidata u opciji i napravit ćemo ono što je najbolje za HDZ, rekao je Nekić, a na novinarsko pitanje jeli i aktualni gradonačelnik, Božidar Kalmeta među kandidatima, odgovorio je potvrdno.


Reci što misliš!