Politika

kandidatkinja za gradonačelnicu akcije mladih

Marjana Šešelja Botić: Idem u borbu za bogati, urbani, obrazovani i socijalno osviješteni Zadar

Marjana Šešelja Botić: Idem u borbu za bogati, urbani, obrazovani i socijalno osviješteni Zadar
Mladen Malik

Marjanu Šešelju Botić, županijsku vijećnicu Akcije mladih i nezavisnih Zadar i nerijetko jedinu kritičarku aktualne lokalne vlasti u Županijskoj skupštini danas su kao kandidatkinju za gradonačelnicu Zadra predstavili kolege iz stranke, gradski vijećnici Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač.

- I na privatnom i stručnom polju Šešelja Botić pokazala je zavidne rezultate, poručio je Rubeša te dodao kako je njihova kandidatkinja predana u zalaganju za otoke i radnička prava.

- Pozivam birače da napokon prestanu glasati za stranke i počnu glasati za ljude, poručio je Marko Pupić Bakrač. Naglasio je kako bi "izborom dr. Branka Dukića  (HDZ) Zadar bio na dvostrukom gubitku jer bi OB Zadar izgubila vrhunskog liječnika, a dobili lošeg gradonačelnika, dok je glas za Sabinu Glasovac (SDP) glas za njezinu osobnu karijeru".

- Po svojim mogućnostima i kapacitetima naša je Marijana XXL kandidat u odnosu na kandidate HDZ-a i SDP-a, odlučan je Pupić Bakrač.

- Zaustavit ćemo egzodus mladih koji sustavno godinama provodi vlast u Zadru, oživjeti gospodarstvo vezano uz more i turizam ali i proizvodnju, zaposlit ćemo ljude te vratiti svih 20 tisuća izgubljenih radnih mjesta. Jedini gradonačelnik Zadra do sada koji mi je uzor je pokojni Kažimir Zanki.

Pokušajte zamisliti kako bi Zadar drugačije izgledao da je na vlast došao Stanislav Antić, čovjek koji je gradu htio dati nova radna mjesta, javne prostore, dobru kvalitetu života- e taj san koji mu je ukraden želim ostvariti. Ali prodajom svog glasa Renata Peroš je to oduzela i nama i njemu, kazala je Šešelja Botić.

Istaknula je rad na jačanju gospodarske snage Zadra, socijalnoj pravednosti, obrazovanju i ponajviše- prilikama za zapošljavanje.

- Dokle god u Zadru postoji i jedna osoba, jedna obitelj koja treba Socijalnu samoposlugu, dok postoji čovjek koji želi pošteno raditi da prehrani svoju obitelj a ne može naći dostojno plaćen posao niti jedan gradonačelnik se ne može smatrat uspješnim. Ja bih se pokrila ušima da sam ikad sudjelovala u vlasti koja je od Zadra napravila ovo što danas imamo. Želim zaposlen i dostojan Zadar! zaključila je Šešelja Botić.


Reci što misliš!