Politika

zajedno su jači

HČSP Zadarske županije pridružila se se stožernoj pravaškoj stranci HSP dr. Ante Starčević

HČSP Zadarske županije pridružila se se stožernoj pravaškoj stranci HSP dr. Ante Starčević

HČSP Zadarske županije, na čelu sa županijskim predsjednikom gosp. Slobodanom Devićem-Pićom, pridružio se stožernoj pravaškoj stranci Zadarske županije HSP-u dr. Ante Starčević. HSP AS-u je prešlo cijelo članstvo sa vodstvom gradske organizacije Grada Zadra kao i županijske organizacije

Time se i dalje nastavlja sustavno jačanje pravaštva u županiji na čelu sa stožernom pravaškom strankom HSP-om dr. Ante Starčević.

Evo što je izjavio Slobodan Dević-Pićo:

''Pristupili smo HSP AS-u jer želimo biti dio nekih novih promjena. HSP AS kao stožerna pravaška stranka  zasigurno je stranka 21. stoljeća koja prati moderna i demokratska načela a istovremeno njeguje i pravaški nauk Oca Domovine Ante Starčevića.

Nezadovoljni vodstvom HČSP-a na državnom nivou, koje nije dopuštalo udruživanje sa drugim strankama desnice, a pogotovo sa HSP AS-om, odlučili smo se odmaknuti od takvog vodstva koje zasigurno nije niti demokratsko niti moderno vodstvo kakvo bi trebalo biti na čelu jedne stranke u modernoj i europskoj Hrvatskoj. Sve to prepoznali smo u HSP-u dr. Ante Starčević i naš potez je bio logičan slijed jer želimo sudjelovati u stvaranju demokratske i europske Hrvatske.''

''Ne samo da smo vratili pravaštvo nego smo i jači nego ikad. Pri tome sam od početka isticao svoj najvažniji prioritet: ujedinjavanje svih pravaša u jednu modernu i demokratsku desnicu, pravaše 21. stoljeća koji mogu i znaju voditi modernu i europsku Hrvatsku! U tom svjetlu sam sretan zbog prelaska HČSP-a i ovim putem im želim dobrodošlicu u naše redove'', dodao je za kraj predsjednik ŽV HSP AS ZŽ, gosp. Dalibor Barešić.   


Reci što misliš!