Sport

Nogomet, Liga prvaka

Petev: Zadovoljan sam željom, nezadovoljan pogreškama

Petev: Zadovoljan sam željom, nezadovoljan pogreškama
Slavko Midzor/PIXSELL

Trener zagrebačkog Dinama Ivajlo Petev rekao je nakon poraza 0-2 od Juventusa u Torinu kako je zadovoljan željom i zalaganjem svojih igrača u posljednjoj utakmici Lige prvaka, no da je nezadovoljan individualnim pogreškama koje su dovele i do šestog poraza u ovom natjecanju

"Zadovoljan sam željom, htijenjem i kako su odradili zadatak kojeg sam postavio pred njih“, izjavio je Petev na konferenciji za medije u Torinu.

"Nisam, pak, zadovoljan golovima koje smo primili, jer su oni rezultat individualnih pogrešaka.

Dinamo je prvo poluvrijeme završio s 0-0.

"Rekao sam igračima uoči izlaska na teren kako moraju istrčati puni samopouzdanja i boriti se za ovaj dres i na tome im čestitam. Igrali smo s dečkima od 18, 19 godina koji su izgledali jako dobro, prvenstveno u prvom poluvremenu", napomenuo je Petev.

"No, ponovili smo pogreške iz prijašnjih utakmica. Prvi gol smo primili iz situacije u kojoj smo dobro stajali, imali četiri igrača ispred jednog njihovog, no on je lako prošao kroz sredinu. Drugi smo primili iz prekida. Ne smiju se primati takvi golovi na ovakvoj razini."

Odgovorio je i na pitanje o prijelaznom roku, iako su pred Modrima još dvije bitne prvenstvene utakmice:

"Prijelazni rok? Još ne razmišljamo o tome. Imamo još dvije utakmice do kraja, moramo ih pobijediti. Nakon toga ćemo misliti o budućnosti."


Reci što misliš!