Sport

Rukomet, SP

Babića uoči Njemačke brine Duvnjakovo koljeno

Babića uoči Njemačke brine Duvnjakovo koljeno
HRS

Hrvatski rukometaši s Njemačkom će se sutra boriti za prvo mjesto u skupi C na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Iza Kauboja su četiri pobjede, a sinoćnja protiv Čilea bila je demonstracija moći s igračima koji nisu do sada puno participirali na ovom turniru

Izbornik Željko Babić i njegovi igrači već su krenuli s pripremama za sutrašnji vrlo važan ogled s europskim prvakom, Njemačkom.

"Oni su odlična momčad, osvajaju medalje i u usponu su. Jedan od načina kako ćemo im usporiti protok lopte je naša obrana 5-1, teško mi je procjeniti kakvo još kretanje mogu imati jer nitko to protiv njih nije igrao, Bit će sigurno zanimljivo", najavio je Babić.

Iako se sinoć protiv Čilea nitko od igrača nije ozlijedio, stari problemi muče izbornika. Prvenstveno se tu misli na kapetana Domagoja Duvnjaka i njegovo bolno koljeno:

"Procijenit ćemo što nam je najbolje raditi po pitanju Domagoja, jer znamo da tetiva kad se upali teško se smiruje, a mi se nadamo da ćemo nakon Njemačke igrati još četiri utakmice. Iskustvo nam govori da se skakačko koljeno ne može oporaviti za deset dana", poručio je naš strateg.

Kako god bilo sutra se neće u Rouenu istrčati s bijelom zastvom.

"Vjerujem da Hrvatska može odigrati dobru utakmicu protiv Njemačke. Smatram da su oni u prednostiiz više razloga, a u jednoj utakmici je sve moguće", rekao je na kraju Babić.

Utakmica s našim starim poznanicima s velikih natjecanja je sutra u 20 i 45.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo


Reci što misliš!

 Izdvojeno