Sport

#CijeliSvijetZaJedanCilj

Prijavite se: Do 1. veljače startnina za Wings for Life utrku iznosi 100 kuna

Prijavite se: Do 1. veljače startnina za Wings for Life utrku iznosi 100 kuna

Budite i vi dio globalnog trkačkog pokreta i zajedno s desecima tisuća ljudi 7. svibnja u 13 sati sa zadarskog Foruma krenite u jedinstveni start u istom trenutku, da zajedno pronađemo lijek za ozljede leđne moždine.

Prošle godine 7 tisuća trkača oba spola, svih dobnih skupina, rasa i nacionalnosti startalo je s Foruma. Tako će biti i ove godine, jer je ova humanitarna utrka ujedinila cijeli svijet za jedan cilj što je ujedno i službeni hrvatski hashtag utrke: #CijeliSvijetZaJedanCilj.

Nema veze što će te prije ili kasnije presretačko vozilo stići, razlika koju činiš svojim sudjelovanjem u ovom pokretu veća je i brža čak i od presretačkog vozila.

Neprofitnoj zakladi „Wings for Life" odlazi cjelokupni iznos svih startnina i donacija, a do sada je prikupila blizu osam milijuna eura. Cjelokupni iznos, značajno uvećan i za ovogodišnje donacije i prijave, ide za istraživanja leđne moždine s ciljem pronalaska lijeka.

Kako oštećene stanice leđne moždine dokazano imaju sposobnost obnavljanja, medicinski stručnjaci smatraju da je samo pitanje vremena kada će osobe kojima jedino invalidska kolicima pružaju mogućnost kretanja - ponovno prohodati.

Prijavite se u narednih tjedan dana još uvijek po cijeni od 100 kuna, jer od 1. veljače startnina će iznosit 150 kuna.


Reci što misliš!