Sport

Taekwondo

Gacka open: Četiri medalje za Taekwondo klub Zadar

Gacka open: Četiri medalje za Taekwondo klub Zadar

Na međunarodnom 14. GACKA OPEN taekwondo turniru za kadete i juniore 2. svibnja u Otočcu u organizaciji TK Otočac nastupilo je 280 natjecatelja iz 31 kluba iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Taekwondo klub Zadar predstavljalo je 10 kadeta i nastupili su u četiri finala.

Mlađi kadeti (9-11 god.):

KARLO USKOK u kat. -27 kg u dvije odlične borbe i pobjede osvojio je PRVO MJESTO i ZLATNU MEDALJU, FRANE PAVIĆ u kat. -36 kg izgubio je u prvoj borbi.

ANI MATIJAŠEVIĆ u kat. -27 kg je nakon tri pobjede, u finalu izgubila i osvojila DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU. PAOLA TOMRECAJ u kat. -30 kg izgubila prvu borbu dok je NORA MILOLOVIĆ u kat. -43 kg izgubila u borbi za medalju.

Kadeti (12-14 god.)

ARIANA OREČ u kat. -41 kg je redom pobijedila svoje tri protivnice, prikazala odlične borbe i osvojila PRVO MJESTO i ZLATNU MEDALJU.

TEUTA USKOK u kat. -47 kg je prvo kolo bila slobodna, u polufinalu pobijedila i u finalu nije bila uspješna te je osvojila DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU.

STELA VOZILA u kat. -37 kg u odličnoj i izjednačenoj borbi izgubila za medalju, BRUNA SLADOVIĆ u kat. -51 kg i LUKA MARASOVIĆ u kat -41 kg izgubili su u prvoj borbi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.