Sport

Nogomet, Primera

Barça protiv Zaragoze bez Messija, Inieste, Busquetsa i Albe

Barça protiv Zaragoze bez Messija, Inieste, Busquetsa i Albe

Nogometaši Barcelone zaigrat će osjetno oslabljeni u nedjeljnoj utakmici 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Zaragoze.

U Barceloni se očito žele osigurati da Lionel Messi bude spreman za nastup u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna na Allianz Areni 23. travnja, pa ga je trener Tito Vilanova izostavio iz sastava.

Podsjećamo, Messi ima problema s ozljedom bedrenog mišića koju je zadobio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a. Nakon toga je propustio prvenstveni sraz protiv Mallorce, te je odigrao posljednjih pola sata četvrtfinalnog uzvrata protiv PSG-a.

Iniesta i Alba izostavljeni su iz kadra iz „trenerskih razloga", što prevedeno znači da ih je Vilanova odlučio odmoriti, Busquets ima problema s ozljedom zdjelice, dok je rezervni vratar Jose Pinto izvan pogona zbog ozljede leđa.

Osam kola prije kraja sezone Barcelona ima velikih 13 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Real Madrida, dok se 17-plasirana Zaragoza bori za opstanak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.