Sport

Nogomet

Messi bi mogao propustiti Superkup protiv Reala?

Messi bi mogao propustiti Superkup protiv Reala?

Dvoboji Španjolskog supekupa između velikih rivala Barcelone i Real Madrida, 14. i 17. kolovoza, mogli bi biti lišeni nastupa najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija

Barcelonini su igrači od ponedjeljka na odmoru koji će trajati sve do 18. srpnja kada će trener Pep Guardiola obaviti prvu prozivku. No, za Messija to ne vrijedi budući da će igrati za reprezentaciju na Copa Americi koja se održava od 1. do 24. srpnja u njegovoj Argentini. Nije uopće sporno da će mu Guardiola i nakon završetka Cope dati produženi odmor što bi, tvrdi Marca, moglo značiti da neće igrati protiv Reala.

Na južnoameričkom prvenstvu će od Barceloninih nogometaša igrati i Javier Mascherano i Gabriel Milito (obojica Argentina), te Adriano i Dani Alves (obojica Brazil). I oni će dobiti dodatne dane odmora, ali Messi bi, kao i prijašnjih godina, mogao biti još više nagrađen s obzirom na doprinos koji daje momčadi.

Joseu Mourinhu i njegovom Realu bi tako barem malo mogao biti olakšan posao u novom pokušaju slamanja velikog suparnika.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.