Sport

KK Zadar

Grdović: Da sam ranije došao, Zadar bi ostao u NLB-u

Grdović: Da sam ranije došao, Zadar bi ostao u NLB-u

"Drugom utakmicom smo pokazali da je od mog dolaska ostvaren napredak odnosa prema igri, a mislim da ova momčad ima još rezerve", kaže Grdović

Momčad Zadra je od subote na odmoru. Ne može se reći zasluženom jer su rezultati klub osudili na slabašno domaće prvenstvo dogodine, no kada tijekom sezone promjenite klupski vrh, tri trenera i hrpu igrača, uz miljune minusa na računu, teško je i očekivati drugačiji scenarij.

Nevažan je tako u cijeloj priči podatak da je Zadar Ligu za prvaka okončao na drugom mjestu te da su u polufinalnoj seriji osigurali častan poraz od puno jačeg Zagreba. "Drugom utakmicom smo pokazali da je od mog dolaska ostvaren napredak odnosa prema igri, a mislim da ova momčad ima još rezerve. Šteta što nisam došao ranije jer mislim da bi u tom slučaju osigurali ostanak u NLB ligi", neskromno je izjavio Pino Grdović nakon završetka sezone za Zadar.

Nevoljko se strateg Zadra požalio na probleme sa ozljedama koji su ga mučili protiv Zagreba. "Brown igrao sa zglobom sa kojim normalni ljudi ne bi mogli ni hodati, ozljedu je obnovio i Vladović, a problema sa koljenom je imao i Car, no on u utakmicama ide preko boli, ne štedi se", rekao je Pino uz čestitke svojim igračima.

Jasno, novinare je najviše zanimala budućnost Zadra, a Grdović kaže da će se ovih dana poraditi na tome. "Idućih dana imamo sastanak sa ljudima iz kluba da vidimo što ćemo i kako ćemo. Vodstvo kluba se maksimalno trudilo i pokrilo probleme da završimo sezonu. Sad ćemo vidjeti kako dalje", kaže trener Zadra koji spas vidi u orijentaciji na mlade igrače.

"Prerano je govoriti bilo što dok se ne sjedne za stol cijeli Upravni odbor i vidi kojim putem krenuti. Teško možemo u regionalnu ligu i mislim da ćemo se orijentirati na rad i mlade igrače sa kojima bi se, uz par iskusnijih, trebali što prije vratiti u regionalnu ligu."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

  Vezane vijesti