Sport

Nogometni mercato

Atletico: Agüero ne može u Real ni za kakve novce

Atletico: Agüero ne može u Real ni za kakve novce

Atleticov generalni direktor Miguel Angel Gil Marin nedavno je potvrdio da je u klub stigla službena ponuda teška 45 milijuna eura koja bi Sergija Agüera poslala u jači madridski klub, Real.

Odbijena je, a ralog je vrlo jednostavan - Agüero nikada neće zaigrati u Real Madridu, barem ne u transferu iz aktualnoga kluba. I to neovisno o tome izjednačava li ili nadmašuje ponuda "kraljevskoga kluba" odštetnu klauzulu u ugovoru argentinskog nogometaša.

- Sergio će sam odlučiti kada će napustiti naš klub i Atletico će tada prihvatiti ponuđeno. S njim i njegovim agentom dogovorili smo da to neće biti Real Madrid čak i ako ponude potrebno. Zašto? Zato što Sergio ne želi ondje otići i zato što mi to ne dopuštamo - kaže Atleticov direktor i potvrđuje da je iz redova gradskih rivala stigao i upit o mogućoj posudbi njihova drugog napadača, Urugvajca Diega Forlana.

- Željeli su njime nadomjestiti ozlijeđenog Gonzala Higuaina. Zaključili smo da, zbog njegovih godina i njegova prestiža, ne bi bilo mudro dopustiti tu posudbu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.