Sport

Nogomet, Premiership

Dalglish: Torres više nije bitan, on je povijest

Dalglish: Torres više nije bitan, on je povijest

- Svi smo u klubu razočarani načinom na koji nas je napustio Fernando Torres - kaže Kenny Dalglish, legendarni škotski menadžer Liverpoola.

Torres je formalni zahtjev za transferom u Chelsea podnio u petak, ostavljajući svom dotadašnjem klubu samo tri dana kako bi pronašao adekvatnu zamjenu. Na kraju je Torres prešao u Chelsea u transferu vrijednom 50 milijuna funti. Liverpool je, pak, za 35 milijuna u istoj valuti doveo Andyja Carrolla iz Newcastlea, a usto je novi član momčadi s Anfielda postao i urugvajski napadač i reprezentativac Luis Suarez, pristigao iz Ajaxa...

- Svi smo u klubu bili razočarani zbog Torresovog odlaska. Pogotovo zbog ''tajminga'' koji je odabrao za odlazak. No, Torres više nije bitan, on je za nas povijest. Ovaj nogometni klub je veći od svakoga i uvijek će ostati ono što jest. Klub i vlasnici su učinili sve kako bi Torres ostao, ali on je ipak otišao. Sada igra za drugu momčad i ta priča za nas je gotova. Najvažniji su oni koji su tu, u Liverpoolu - veli Dalglish.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.