Sport

KK Zadar

Maj Kovačević: Uspjeh momčadi mi je uvijek na prvom mjestu

Maj Kovačević: Uspjeh momčadi mi je uvijek na prvom mjestu
Dino Stanin/PIXSELL

Košarkaši Zadra jučer su u sklopu 22. kola A-1 košarkaške lige upisali svoju već sedmu uzastopnu pobjedu. Momčad Aramisa Naglića pred svojim je navijačima pitanje pobjednika protiv zagrebačke Cibone riješila u drugom poluvremenu, za konačan rezultat utakmice 90-80

Domaćin je po povratku momčadi na parket poslije velikog odmora bio apsolutno bolja momčad. Kada se raspoloženom trolistu Barać, Ramljak i Marinković pridružio s 15 koševa u nastavku susreta i raspucani Maj Kovačević (trice 4/4), Zadrani su bez većih problema u mirnoj završnici susreta upisali novu pobjedu.

Upravo smo Maja priupitali za njegov osvrt na novu pobjedu Zadra poslije susreta:

Znali smo da nas čeka težak protivnik koji u svom rosteru ima izuzetno kvalitetne pojedince. Spremali smo se za ovu utakmicu cijeli tjedan i mislim da smo pokazali jedan dobar karakter kao momčad. Nadam se da ćemo ovu dobru formu zadržati do kraja regularnog dijela natjecanja i tako se na najbolji način pripremiti za doigravanje.

Koliko vas je možda ovaj sad ritam od samo jedne utakmice tjedno pomalo "usporio" u slabijem ulasku u prvom poluvrmenu?

- Možda je to i jedan od razloga da smo malo usporeno ušli u utakmicu, nismo odmah uhvatili pravi ritam, ali sada je takav raspored natjecanja i sigurno je da ćemo se morati što brže adaptirati na to. Imamo više treninga, manje utakmica i kada sve to posložimo kako treba mislim da ćemo biti još bolji. 

Vaša odlična individualna dionica u drugom poluvremenu?

- Ja se ne brinem oko osobne statistike. Igram za momčad i uzimam onaj šut koji mislim da je dobar. Večeras se poklopilo da sam uzeo više šuteva u drugom poluvremenu i na kraju mi je drago da sam ih uspješno realizirao, rezimirao je Maj poslije susreta. 

Zadrane u sljedećem kolu A-1 lige očekuje gostovanje kod momčadi Gorice. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 18:00 sati. 

 

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!

  Vezane vijesti