Sport

Nogometni mercato

Mourinho priprema 60 milijuna eura za Perišića!

Mourinho priprema 60 milijuna eura za Perišića!
Jurica Galoic/PIXSELL

Manchester United želi Ivana Perišića. Crveni vragovi svoju želju ne skrivaju, a koliko im je bitan uspjeh tog transfera potvrđuje i činjenica da je Jose Mourinho osobno bio u Zagrebu kako bi pregovarao s hrvatskim reprezentativcem

I iako se na početku pisalo da je United spreman izdvojiti 40 milijuna eura, Inter je bio jasan - Perišića nitko neće dobiti za manje od 60 milijuna! I Jose Mourinho se upecao... Gazzetta dello Sport piše da je Portugalac jasno poručio čelnicima Uniteda da su mu potrebna pojačanja i da je hrvatski igrač prioritet.

A sada kada je United pristao na traženu cijenu, ne postoji razlog da Perišića Inter ne pusti. Uostalom, nerazzurri moraju napraviti jedan veliki transfer prije 30. lipnja kako bi se oslobodili financijskog fair-playa i napravili prostor Suning grupaciji za prava ulaganja u momčad. A s obzirom na to da će se kapetana Maura Icardija teško odreći, Ivan Perišić je sljedeći kojega mogu prodati po najvišoj cijeni.

Inter se već osigurao i za post Perišićevu eru pa su im tako na radaru Federico Bernardeschi iz Fiorentine te Sassuolov Domenico Berardi.


Reci što misliš!