Sport

Juventus

Cuadrado: Messi, Suarez i Neymar? Prije bih izabrao Marija Mandžukića

Cuadrado: Messi, Suarez i Neymar? Prije bih izabrao Marija Mandžukića
Italy Photo Press/PIXSELL

Sutra je veliki četvrtfinalni susret Lige prvaka između Juventusa i Barcelone, a međusobna podbadanja i prepucavanja igrača ne prestaju. Juan Cuadrado dao je svoje viđenje četvrtfinala za klupsku stranicu

"Moramo misliti samo o tome da se dobro pripremimo za utakmicu. Trebamo biti i više nego stopostotno spremni. Bit će fantastično sudjelovati u takvom spektaklu. Igranje pred našim navijačima u prvoj utakmici velika je stvar za nas, moramo pokušati pobijediti, a da bismo to uspjeli moramo biti nepogrešivi u napadu i obrani, kao da igramo finale", rekao je kolumbijski veznjak. 

Ovaj 28-godišnjak u potpunosti vjeruje da stara dama može u polufinale. 

"Oni imaju nekoliko prvoklasnih igrača pa moramo biti dobro organizirani, napraviti minimalan broj grešaka i iskoristiti svaku šansu koja nam se ukaže. Vjerujemo li da možemo? Naravno, mi uvijek vjerujemo. Znamo za što smo sposobni", rekla je Juventusova uzdanica. 

Cuadrado je rekao da bi uvijek prije izabrao napadače Juventusa, uključujući Marija Mandžukića, ispred Barcelonina napadačkog trojca - Messija, Neymara i Suareza. 

"Izabrao bih svoje suigrače. Tko je najbolji od njih? Nitko nije najbolji. Paulo Dybala nije bolji od Mandžukića, Mandžukić nije bolji od Dybale. Svaki igrač donese nešto novo i to je naša snaga. Igramo kao obitelj i do samog se kraja borimo jedan za drugog", završio je.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!