Sport

Football Leaks

Nijemci iznijeli šokantne optužbe: Cristiano Ronaldo je silovao djevojku pa joj platio za šutnju?

Nijemci iznijeli šokantne optužbe: Cristiano Ronaldo je silovao djevojku pa joj platio za šutnju?
AP Images

Nevjerojatne optužbe na račun Cristiana Ronalda iznio je ugledni njemački tjednik Der Spiegel, a njih zasniva na navodnim pisanim dokumentima koji su im postali dostupni putem zviždačke platforme Football Leaks

Der Spiegl piše da je Ronaldo 13. lipnja 2009. godine silovao djevojku u svojem hotelskom apartmanu u Las Vegasu, a potom se nagodio s njom i platio joj 375.000 dolara za šutnju!

Prema dokumentima Football Leaksa, Ronaldo se sa žrtvom izvansudski nagodio 12. siječnja 2010. godine, a dogovor je potpisao njegov odvjetnik Carlo Osorio de Castro. Djevojka je pristala na sporazum uz jedan uvjet: Ronaldo je morao pročitati njeno pismo napisano na šest stranica u kojemu je napisala sve o svojim osjećajima i ozljedama koje je zadobila.

Žena, koja je u to vrijeme bila u srednjim dvadesetim godinama je navodni napad prijavila policiji istoga dana, ali Ronalda u telefonskom razgovoru nije imenovala nego je samo rekla da se radi o javnoj osobi i sportašu. Nakon dogovora s Portugalcem je odlučila povući prijavu, a njegovim je odvjetnicima dostavila i imena svih ljudi kojima je govorila o navodnom događaju te se pismenim putem obvezala uništiti sve dokaze.

Der Spiegl je zatražio Ronaldov komentar na navedene optužbe, a u ime Portugalca je komentar dao njegov njemački odvjetnik Johannes Kreile koji je rekao da se “optužbe koje su implicirane u najsnažnijoj formi moraju odbaciti kao netočne”, te da će njegov klijent “poduzeti akciju protiv neistinitih činjeničnih tvrdnji i svih povreda njegovih osobnih prava”.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!