Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Enrique: Možemo zabiti tri gola u tri minute, za prolaz trebamo pet!

Enrique: Možemo zabiti tri gola u tri minute, za prolaz trebamo pet!

Znamo da će protivnik imati prilika i može zabiti gol, tako da za prolazak moramo zabiti pet golova, rekao je trener Barcelone Luis Enrique uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka u kojoj Juventus na Nou Campu brani 3:0

"Ne trebamo odigrati savršenu utakmicu, samo trebamo biti efikasni, stvoriti prilike, zabiti golove."

"To možemo na Nou Campu! Trebamo stav, agresiju, a navijačima od prve minute dati razlog da nas glasno bodre. Ako se sve to poklopi, PSG se može ponoviti."

"Možda će sutra biti još jedna večer u kojem će morati smiriti igrače da kontroliraju uzbuđenje. Želimo još jednom ispisati povijest i dat ćemo sve u našoj moći da to i napravimo. Znamo da Barcelona može zabiti tri gola u tri minute, a napadat ćemo do zadnjeg sučevog zvižduka", zaključio je Enrique.

Veznjak Katalonaca Andres Iniesta je istaknuo:

"Ova utakmica ima mnogo sličnosti s onom protiv PSG-a. Bit će komplicirano to ponoviti, ali mislim da možemo, ako odigramo sjajnu utakmicu. Trebamo utakmicu sezone. Dobro bi nam došao rani gol, no ne smijemo gubiti strpljenje ukoliko ga ne uspijemo zabiti."

"Juve je primio dva ili tri gola ove sezone u Ligi prvaka, ali to ne mijenja ništa za nas. Znamo kakav potencijal imamo da zabijemo. Možemo im stvoriti probleme."

Goal.com/eZd


Reci što misliš!