Sport

Košarka, A1 Liga

Naglić i Vladović složni: Obrana je bila ključ pobjede

Naglić i Vladović složni: Obrana je bila ključ pobjede
Mate Krezić

Sinoć su u Krešinom domu, pred oko 3000 gledatelja, snage odmjerili Zadar i Cedevita. Zadar je na koncu odnio zasluženu pobjedu s rezultatom 71-63, a mi vam donosimo izjave aktera iz oba tabora

Jakov Vladović, igrač Zadra (15 koševa, 5 skokova, 3 asistencije):

"Imali smo nekih 'rupa' u igri, ali to je očekivano kad se igra protiv ovakvog protivnika. Odigrali smo dosta dobro prvo poluvrijeme, dosta tečnije od drugog. Kasnije smo se mučili u napadu, ali odigrali smo odličnu obranu i zasluženo pobijedili."

Aramis Naglić, trener Zadra:

"Prava utakmica s pravim protivnikom! Ne želim nikoga podcjenjivati, ali utakmica sa Škrljevom nije bila mjerilo. U drugom smo poluvremenu izgubili ritam jer smo igrali protiv fizički jačeg protivnika, ali to smo istrpjeli i obranu podigli na jedan viši nivo. Mislim da imamo još unutarnjih rezervi jer neki igrači i dalje nisu na svome maksimumu. Utakmicu smo dobili i zahvaljujući odličnom učinku igrača s klupe, prvenstveno Brzoje, Krajine i Georgieva."

Toni Katić, igrač Cedevite (12 koševa, 6 asistencija)

"Zaslužena pobjeda Zadra koji je bio bolji od nas u svakom segmentu igre. To je trenutno naša realnost jer se ne nalazimo u dobroj seriji. Finale ABA Lige nas je možda iscrpilo, ali još je gore to što nam je 'uzelo' tri igrača."

Veljko Mršić, trener Cedevite:

"Zaslužena pobjeda Zadra. Dopustili smo im previše laganih poena u prvom poluvremenu. U nastavku nismo gledali neku spektakularnu košarku, previše smo šutirali iz vani i nismo bili dovoljno agresivni. Među ostalim, to je i zasluga Zadra jer odigrali su jako dobru obranu."

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!

  Vezane vijesti