Sport

Serie A 2016/17

Italija: Roma uvjerljivom pobjedom poslala Pescaru u niži rang

Italija: Roma uvjerljivom pobjedom poslala Pescaru u niži rang
Bartoletti

Roma je upisala visoku pobjedu od 4:1 na gostovanju kod Pescare koja je ovim porazom i matematički ispala iz prvenstva

Bila je to utakmica u kojoj su se igrači Rome ispromašivali, Pescara je pokušavala držati otpor, a na kraju je stigla i do zasluženog počasnog pogotka.

Već je u trećoj minuti igre Mohamed Salah zatresao protivničku mrežu, ali je pogodak poništen zbog zaleđa, a onda je sjajnim udarcem Radja Nainggolan zatresao gredu u 20. minuti.

Roma je utakmicu otključala na samom kraju poluvremena s dva ekspresna pogotka. Kevin Strootman je u 44. minuti pogodio za 1:0 nakon dodavanja El Shaarawyja, a već u sljedećoj minuti je Edin Džeko asistirao Nainggolanu za drugi pogodak na utakmici.

Na 3:0 je povisio Mohamed Salah u 48. minuti nakon lijepog dodavanja s El Shaarawyjem, a isti je dvojac zaslužan i za četvrti pogodak Rome koji smo mogli vidjeti u 60. minuti.

Konačnih 1:4 je postavio Ahmad Benali u 83. minuti igre.

Edin Džeko je ostao bez pogotka koji ga je mogao odvesti na vodeću poziciju najboljih strijelaca prvenstva ispred Andree Belottija i upravo je zbog toga ljutit napustio teren u 71. minuti kada ga je Luciano Spalletti odlučio zamijeniti. Miličević i Murić su ostali na klupi Pescare.

Goal.com/eZd

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!