Sport

Vrijedna donacija

KiK donirao sportsku opremu Croatiji iz Stankovaca

KiK donirao sportsku opremu Croatiji iz Stankovaca

Povodom akcije "Maknimo djecu s ulice", već po treći put europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien, hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su "clima cool", a sadrže gornji i donji dio te štucne

KiK Textilien jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. Sada je Kik prisutan u gotovo svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 76. poslovnica. Na njemačkom je KiK skraćenica za " Kunde ist Koning", što prevedeno znači "kupac je kralj", a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca.

- Sretni smo i ponosni što smo dio te akcije i ovim putem od srca se zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada naši igrači treniraju i igraju u KiK dresovima. Ova vrijedna donacija znači nam puno jer NK Croatia Stankovci trenutno ima 76 djece u svim selekcijama, a iduću sezonu ćemo imati seniorsku ekipu koja će se natjecati u Drugoj nogometnoj ligi Zadarske županije. Sagradili smo novo igralište za veliki nogomet i uskoro će biti otvoreno na radost svih mladih ljudi koji vole nogomet - rekao je Grgo Pelajić trener NK Croatije Stankovci.


Reci što misliš!