Sport

Nogomet, Serie A

Juventus sprema novi, poboljšani ugovor za Mandžukića

Juventus sprema novi, poboljšani ugovor za Mandžukića
AP Images

Mario Mandžukić je ove sezone postao neizostavan član Juventusove postave, a uoči finalne utakmice talijanskog kupa protiv Lazija, talijanski mediji su se raspisali o tome kako je stara dama pripremila novi ugovor za Mandžukića

Prema pisanju Tuttosporta i Goala, Juventus je spreman ponuditi Mandži novi, godinu dana duži ugovor od ovoga kojeg ima trenutno. Ako pristane, hrvatski reprezentativac bi u Torinu ostao do 2020. godine, a godišnja plaća bi mu narasla 3.5 milijuna eura na pet milijuna. Tako bi postao četvrti najplaćeniji hrvatski reprezentativac nakon Modrića, Lovrena i Rakitića.

Dodajmo da je igrače Juventusa uoči utakmice  na posebnoj audijenciji primio papa Franjo, prvi neeuropski papa nakon 1300 godina koji obožava nogomet. Popričao je s Gigijem Buffonom i trenerom Juventusa Massimilianom Allegrijem, a sportski direktor Beppe Marotta poklonio mu je dres.

"Želio bih čestitati igračima Lazija i Juventusa, ne samo zbog sjajnih rezultata, već i zbog toga što su omiljeni među navijačima. Zato imaju odgovornost promicati autentične sportske vrijednosti,"rekao je papa Franjo.


Reci što misliš!