Sport

Juventus

Allegri oduševljen Mandžinim ugovorom: Juventus ne pušta šampione!

Allegri oduševljen Mandžinim ugovorom: Juventus ne pušta šampione!
juventus.com

Atmosfera u Juventusu je sjajna

"Sretan sam zbog Mandžukića, baš kao što sam bio sretan i zbog Dybale. Juventus je napravio važnu strategiju u smislu zadržavanja velikih igrača, šampiona. Jako sam sretan jer to pokazuje da Juventus radi na budućnosti," rekao je Massimiliano Allegri na konferenciji za medije uoči utakmice s Bolognom.

Unatoč tome što staru damu čeka finale Lige prvaka, Allegri ne planira odmarati puno igrača i u zadnjem će kolu tražiti pobjedu.

"Ne znamo što nas čeka sutra. Imamo utakmicu koju moramo odigrati najbolje što možemo, prvenstvo zatvoriti na najbolji način, nekom lijepom pobjedom. U nedjelju ćemo se odmarati, a onda krećemo s pripremom za posljednju utakmicu sezone.

"Protiv Bologne će igrati naprijed Cuadrado, Dybala, Mandžukić i Higuain. Chiellinija neće biti, a izabrat ću dvojicu između Bonuccija, Barzaglija i Benatije. Lichtsteiner će igrati lijevo, a Asamoah desno. U veznom redu Khedira kreće od prve minute, a posljednji djelić slagalice će vjerojatno biti Marchisio. Na golu će biti Audero," otkrio je Allegri postavu.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!