Sport

Košarkaški klub Zadar

Marko Pupić Bakrač najavio svoju novu kandidaturu za direktora KK Zadar

Marko Pupić Bakrač najavio svoju novu kandidaturu za direktora KK Zadar
Filip Brala/PIXSELL

Marko Pupić Bakrač po drugi će se put kandidirati za funkciju direktora Košarkaškog kluba Zadar, najavio je današnjim priopćenjem.

Tekst priopćenja prenosimo u cjelosti:

U ovom trenutku kada svi napuštaju brod koji tone i ne vidi se svijetlo na kraju tunela usprkos vrlo izvjesnoj mogućnosti da se sva krivica za nagomilane probleme i posljedice svali na mene, kandidirat ću se za direktora KK Zadar. Košarka mi je u venama od djetinjstva, ne mogu mirno gledati nadolazeću kataklizmu, a da ne pokušam nešto poduzeti.

Mnogi su me odgovarali od ovog kako oni kažu samoubilačkog čina. No jednom prilikom je bivši predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega ustvrdio da nikada u životu nije vidio tvrdoglavijeg čovjeka. Odlučio sam zanemariti sve savjete, nikoga ne poslušati pa ako i bude političko samoubojstvo neka bude baš ovako, na ovaj način.

Bezbolnih rješenja nema ali racionalnih ima. Ona su jednim dijelom sadržana u našem predizbornom programu Deklaracija zadarskog preporoda. Više o našem viđenju rješavanja problematike, razvoju zadarske košarke i sporta uopće iznijeti ću kada službeno otpočne kandidacijski proces.


Reci što misliš!