Sport

Košarkaški klub Zadar

Maj Kovačević: Zadar mi je u prvom planu ali vrijeme prolazi...

Maj Kovačević: Zadar mi je u prvom planu ali vrijeme prolazi...

Jedan od igrača Košarkaškog kluba Zadar koji je prošle sezone brzo stekao simpatije zadarskih navijača je slovenski košarkaš, Maj Kovačević

Gdje je Maj sada i planira li i dalje ostati u momčadi s Višnjika?

"Drago mi je ste me se sjetili. Upravo sam kod kuće u Sloveniji. U nekoliko navrata i poslije završetka sezone bio sam u Zadru te sam i trenirao. Ugovor mi je istekao i sada čekam da vidim kako će se ta situacija rasplesti", kazao je 'pakleni' šuter u razgovoru za Sport023.

Kako je rekao, ne bi imao ništa protiv da i dalje ostane u regionalnom ABA ligašu.

"Dapače, odlično sam primljen u Zadru. Uživao sam igrati u sredini koja toliko poznaje košarku i živi za nju. Dolazak u Zadar bio je pun pogodak, bilo bi lijepo i dalje tu ostati iako to ne ovisi samo o meni."

Je li se razgovaralo o mogućem nastavku suradnje?

"Još uvijek nije iako ja mislim da postoji obostrana želja da se to nastavi. Međutim, znate i sami da je stanje dosta nestabilno, stvarno ne znam što da vam kažem po tom pitanju. Definitivno, Zadar mi je u prvom planu i volio bih tu ostati ali vrijeme prolazi. Već je mjesec srpanj i ukoliko ne dođe skoro do razgovora morat ću nešto drugo izabrati. Ponuda imam, ali kažem, još ću malo pričekati da vidim što misle u Zadru."


Reci što misliš!