Sport

AS Monaco

Subašić komentirao osipanje svoje momčadi: Ovo je težak trenutak za nas, a Mbappe nije izvanzemaljac

Subašić komentirao osipanje svoje momčadi: Ovo je težak trenutak za nas, a Mbappe nije izvanzemaljac

Ako ode Mbappe, što tu možemo, nogomet je poludio, nerealne su cifre. Kad je takav novac u pitanju, nije lako ni dečku koji ima 18 godina

- Prošla je sezona za nas bila stvarno vrhunska, sve se poklopilo. No otada nam nema petorice, od toga dvojice koji su cijelo vrijeme bili tu, Dirar i Germain, bili su jako važni za ekipu i atmosferu, sigurno da nam puno nedostaju.

Svi nedostaju, ali ova dvojica posebno. Poremetio se kostur momčadi, ali što je, tu je, to je nogomet, rekao je za Sportske novostivratar Monaca Danijel Subašić, koji ističe kako je uz njega iz momčadi koja je igrala drugu ligu ostao samo Raggi.

Najjača medijska priča iz Monaca je napadač Kylian Mbappe.

"Nije ugodno kad si svjestan da si prošle godine bio prvak, imao vrhunsku momčad, a onda se rasprodaje tako puno igrača. Težak je ovo trenutak."

"Mbappe? Nije mali izvanzemaljac. On je dobar igrač, sve to stoji, no upao je u momčad koja je kvalitetno igrala i on je samo produkt toga. Nastavio je zabijati, dobio je samopouzdanje. Ali nije bitan on, bitna je momčad. Evo, u subotu je igrao i što je napravio? Ništa. Ako samo njega gledamo."

"Nadam se da više nitko neće otići. Ako ode Mbappe, što tu možemo, nogomet je poludio, nerealne su cifre, to je Bože sačuvaj. Kad je takav novac u pitanju, nije lako ni dečku koji ima 18 godina, a upao je u taj žrvanj transfera i milijuna, prenosi Goal.com


Reci što misliš!