Sport

Nogomet, europska liga

Zekić: Presudio je manjak iskustva

Zekić: Presudio je manjak iskustva
Davor Javorovic/PIXSELL

Prošli su vjerojatno nogometaši Osijeka nemoguće kada su prošli PSV u 3. pretkolu Europske lige, a sada ih je na Gradskom vrtu porazila Austrija iz Beča u play-offu

Zekićevi momci su se trudili, poveli u 15. minuti, mogli udvostručiti vodstvo kada je Barišić promašio penal, ali čini se kako ih je izdao manjak iskustva.

"Skupo se pogreške plaćaju. Kod prvog gola Petrović ne napravi prekršaj jer ima žuti karton, a Lesjak napravi prekršaj kod drugog, a ovaj zabije iz slobodnjaka. Promašiš penal, pa dobiješ gol i bilo nam jako teško poslije", kazao je Zekić, a prenosi Goal.

"Presudili su faktor sreće i malo iskustva, no trebam priznati da danas nismo bili energetski kako sam očekivao. Previše smo se uvukli u krilo zadnje linije u nekim trenucima. Borit ćemo se do kraja, ali moram se zahvaliti dečkima bez obzira na poraz i taktičke pogreške jer se one dešavaju. Jednostavno, vjerojatno ih je i malo atmosfera sputavala", rekao je poslije susreta Zekić, a u sličnom tonu govorio je i Škorić.

"Znali smo da će biti teško, možda i teže nego s PSV-om. Da smo zabili penal siguran sam da bi s 2:0 otišli na poluvrijeme ili s možda čak i više. Oni su zabili iz prve ozbiljnije situacije i od tada je sve otišlo na drugu stranu. Nažalost manjak iskustva se pokazao. Trebali smo biti mirniji, nismo se trebali uvlačiti golmanu u krilo u nekim situacijama. Probat ćemo u sljedećih 90 minuta preokrenuti rezultat", zaključio je branič Osijeka. 


Reci što misliš!