Sport

Nogomet

Nijemci ljuti na Barcelonu: Dembele odbija raditi svoj posao a Katalonci imaju prste u tome

Nijemci ljuti na Barcelonu: Dembele odbija raditi svoj posao a Katalonci imaju prste u tome
bvb.de

Neymarov transfer iz Barcelone u PSG izazvao je čitavu seriju nemilih događanja. Osim što je Barcelona izrazito loše ušla u sezon, jasno je da će teško nadomjestiti odlazak Brazilca, Katalonci su uz sve to izazvali i bijes drugih klubova

Zapravo se čitava priča sada vrti oko Ousmanea Dembelea kojeg Borussia Dortmund ne želi pustiti na Camp Nou za manje od 120 milijuna eura. Igrač zbog svega ne želi trenirati s Borussijom, a naljutilo je to i predsjednika Bayerna Ulija Hoenessa koji smatra nevjerojatno da klub poput Barcelone na takav način pokušava isposlovati transfer igrača.

"Ako iza svega stoji Barcelona, onda više nemam respekta prema tom klubu, rekao je Hoeness za Eurosport.

A oglasio se i šef Borussije Hans-Joachim Watzke koji također za sve krivi Barcu.

"Ne radi se o tome da nas Ous ismijava, on jednostavno odbija raditi svoj posao. To je jedna nova kvaliteta kod njega i trebali bismo razgovarati o ulozi slavne Barcelone u svemu tome," rekao je Watzke Skyu pa nastavio:

"U srijedu smo se sastali s čelnicima Barcelone, bio je to sastanak u kojemu smo bili daleko od dogovora. A onda se u četvrtak Dembele nije pojavio na treningu. Jako je zanimljivo kako su se ta dva događaja vremenski poklopila. Ne vjerujete da bi 20-godišnjak odbio dolaziti na treninge, a da to podržava njegov mogući novi klub?"

"Barcelona mora platiti odštetu koju tražimo za igrača koji ima još četiri godine ugovora s nama nakon što su dobili 222 milijuna eura za Neymara. Ako uskoro ispune naše zahtjeve, transfer će se dogoditi. U protivnom, od toga neće biti ništa."

"Dembele će se morati ispričati momčadi i klubu. Ako to napravi, naravno da je moguće da ima budućnost u Borussiji," završio je Watzke, prenosi Goal.com


Reci što misliš!

 Izdvojeno