Sport

Tenis

Iznenađenje u polufinalu Guiyanga: Bernarda ispala od bjeloruske tenisačice Marozave

Iznenađenje u polufinalu Guiyanga: Bernarda ispala od bjeloruske tenisačice Marozave
NIM Management

Zadranka Bernarda Pera nije se uspjela plasirati u finale 25.000 dolara vrijednog ITF turnira u kineskom Guiyangu. Bolja od nje bila je bjeloruska tenisačica Lidziya Marozava

Bernarda je kao prva nositeljica turnira i 141. tenisačica svijeta u susret ušla kao veliki favorit nad kvalifikanticom i 684. tenisačicom na WTA listi, Marozavom. Ipak, u sportu su uvijek moguća iznenađenja, pa je tako Bjeloruskinja stigla do pobjede 6-4, 7-6 i tako Bernardi zatvorila vrata finala.

"Protivnica je jednostavno dobro odigrala. Brza je podloga, a ona je na njoj bila bolje raspoložena. Sve u svemu nisam nezadovoljna jer sam ipak pobijedila u nekoliko dobrih mečeva. Uvijek je dobro kad se ide naprijed. Nije ovo neki veliki skok, ali ide pomalo na bolje", kazala nam je Bernarda nakon meča.

Marozava će u finalu turnira u Guiyangu igrati protiv druge nositeljice, Uzbekistanke Sabine Sharipove, dok se Bernarda sprema za nastavak azijske turneje. U ponedjeljak naime započinje jaki WTA turnir u Guangzhou na kojem će se naša tenisačica okušati u nešto kvalitetnijoj konkurenciji.


Reci što misliš!