Sport

Nogomet

Aubameyang otvorio dušu: Real me ne želi a Dembele je prerano otišao

Aubameyang otvorio dušu: Real me ne želi a Dembele je prerano otišao
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Pierre-Emerick Aubameyang je ovoga ljeta bio na izlaznim vratima Borussije Dortmund. Pisalo se da će u Real, pa u Kinu, Francusku, Milan. Na kraju je ostao u Bundesligi, a veliki transfer je napravio njegov suigrač Ousmane Dembele

"Njegov odlazak je na sve nas ostavio traga. Znam samo da je imao dogovor s klubom - ako ga bude željela Barcelona, neće ga zadržavati. Mislim da je malo prerano otišao, ali prijatelj mi je i neću ga napadati. Potpuno da razumijem, bio je to njegov san," rekao je Aubameyang i dodao:

"Neće mu biti jednostavno, ali on se brzo prilagođava. Mislim da će mu ići dobro, donijet će puno dobrih stvari Barci. Razgovarao sam s njim, rekao mi je da se vraća za dva mjeseca."

Gabonac je otkrio i što je pošlo po krivu s njegovim potencijalnim transferima. Nikada nije skrivao da mu je velika želja zaigrati za Real Madrid.

"Neću više govoriti o Realu. Real me ne želi, to mi nije problem. Dobro mi je u Dortmundu. Bio sam frustriran, imao sam dogovor s klubom da mogu otići, ali se to nije dogodilo i bio sam razočaran. Ali sam isto tako i sretan jer sam ostao," rekao je popularni Auba pa nastavio:

"Kineze nisam shvaćao ozbiljno, pokazali su nedostatak profesionalizma. Odgađali su nam poslati pisanu ponudu... Ma, bila je to prava katastrofa," rekao je Aubameyang.

"Monaco? Ne znam. Nisam čuo za njihov interes. Jedino što znam je da sam ljetos susreo Nassera Al Khelaifija, ali bilo je to prije nego što je stigao Antero Henrique. A kada je on došao u PSG, odlučili su da me ne trebaju."

"Milan? Ponudili su mi nešto, bio sam zainteresiran, ali se transfer nije dogodio zbog mnogo razloga", prenosi Goal.com


Reci što misliš!