Zabava

Dokumentarac

Leonardo DiCaprio ima poseban poklon za Ivanku Trump

Leonardo DiCaprio ima poseban poklon za Ivanku Trump

Društvenim mrežama širi se informacija o tome kako je DiCaprio Ivanki poklonio primjerak svojeg dokumentarca o klimatskim promjenama

Leonardo DiCaprio i kćer novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa nedavno su se našli na sastanku, piše The Independent.

Društvenim mrežama širi se informacija o tome kako je DiCaprio za vrijeme tog sastanka Ivanki poklonio primjerak svojeg dokumentarca o klimatskim promjenama "Prije poplave".

Komentatori poklon opisuju i kao "pomalo drzak", pošto je Donald Trump u više navrata kazao kako su klimatske promjene "prevara".

Podsjetimo, National Geographic objavio je dokumentarni film u kojem Leonardo DiCaprio, Oskarovac i UN-ov ambasador za mir, istražuje problem klimatskih promjena i otkriva što mora biti učinjeno kako bi se spriječilo katastrofalno uništavanje života na našem planetu.

Film je režirao Fisher Stevens, a sniman je tri godine kroz koje je kamera zabilježila osobna putovanja Leonarda DiCapria i njegove intervjue s pojedincima iz svih slojeva društva, kako u razvijenim tako i u nerazvijenim zemljama. U dokumentarcu se pojavljuju Barack Obama, Ban Ki-Moon, Elon Musk i papa Franjo.

Nakon što je izgradio uspješan odnos s predsjednikom Obamom, čini se kako se DiCaprio sada fokusira na kćer budućeg predsjednika.


Reci što misliš!