Zabava

osvrt slavne pjevačice

Severina: Bila je ovo solidna godina

Severina: Bila je ovo solidna godina
Instagram

Severina je ponudila svoj osvrt na 2016. godinu i brojne medijske natpise o njoj

Splitska pjevačica Severina uoči novogodišnjeg koncerta u crnogorskom Baru odgovarala je na pitanja novinara koje je zanimalo jesu li brojni medijski napisi u protekloj godini o njoj bili istiniti, piše 24 sata.  

Naime, u listopadu je imala problema s glasnicama, zbog čega je otkazala nekoliko koncerata, a pričalo se da je morala ići na operaciju. Medijske stupce punio je i njen odnos s ocem njenog sina, Milanom Popovićem s kojim stalno, čini se, ima problema. 

"Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja kolegica se puno ranije 'isključila'. Kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time što se piše, onda sam odlučila i ja to učiniti. Toliko toga krivog napišu da ljudi uopće ne mogu stvoriti pravu sliku, a mislim da ima puno boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vrijeme", rekla je pjevačica. 

Seve je ponudila i svoj osvrt na proteklu godinu. 

"Čujem da se mnogi žale na 2016., ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći, ova godina bila lijepa. Imam svog muškarca uz sebe. Uživala sam s djetetom, svojom obitelji, imali smo puno koncerata. Godina je bila sasvim solidna", rekla je Seve. 


Reci što misliš!