Zabava

glazbena lista

HR top 40: Massimo ponovo broj jedan

HR top 40: Massimo ponovo broj jedan
Bojan Bogdanić

Prvih pet mjesta nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40 ostalo je nepromijenjeno od proteklog tjedna. Massimo se tako s pjesmom '1000 ljudi' očekivano našao na prvom mjestu

Na drugom mjestu nalazi se Parni Valjak s 'Opet se smijem', dok je treća Nina Badrić s pjesmom 'Dani i godine'. Četvrti su Oliver & Gibonni s duetom 'Sreća', dok je peta mlada Mia Dimšić sa 'Život nije siv'.

Ovoga puta tri su nova ulaza u top 40, Nola s pjesmom 'Sve bi bilo lakše da je ljeto', Daria Hodnik 'Kad jednom se spoje' te Posegana s 'Dovraga sve'.

Na listu se vratio i Sandi Cenov sa singlom 'Oči u oči' te Gea s 'Još te mogu iznenaditi'.

Massimo je na prvim mjestima i u većini hrvatskih regija, na čelnim mjestima nalazi se u Dalmaciji, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj te Gradu Zagrebu. Damir Kedžo s pjesmom 'Sve u meni se budi' na prvom mjestu je u Istri i Primorju, dok je Mia Dimšić sa 'Život nije siv' broj jedan u Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!