Zabava

RSVP festival

Fresh Island festival dobitnik je nagrade za najbolji glazbeni događaj 2016.

Fresh Island festival dobitnik je nagrade za najbolji glazbeni događaj 2016.
Mark Delbell Ocepek

RSVP festival organizira se s ciljem promocije profesije organiziranja događaja te nagrađuje događaje koji su se u protekloj godini istaknuli kreativnošću

Fresh Island festival dobitnik je prestižne nagrade Najbolji glazbeni događaj 2016. na uglednom RSVP festivalu koji okuplja inozemne i domaće stručnjake s područja organizacije događaja. U sklopu festivala nagrađuju se najkreativniji i najuspješniji projekti organizirani protekle godine u Hrvatskoj. Nagradu je ispred Fresh Islanda primio Adnan Mehmedović Medo, jedan od organizatora svjetski poznatog hrvatskog festivala.  Fresh Island festival i ove se godine održava na Zrću od 11. do 13. srpnja, a zvijezdani line-up predvode Sean Paul, Rae Sremmurd, French Montana, Tim Westwood kojima će se pridružiti brojne zvijezde svjetske hip-hop i r'n'bscene.

RSVP festival organizira se s ciljem promocije profesije organiziranja događaja te nagrađuje događaje koji su se u protekloj godini istaknuli kreativnošću, inovativnim pristupom ali i učinkom. Pet međunarodnih stručnjaka za organizaciju događaja dodjeljuje nagradu Attend u osam kategorija, a Fresh Island istaknuo se kao najbolji glazbeni događaj u Hrvatskoj 2016. godine. Fresh Island 2016. privukao je tisuće ljudi iz cijeloga svijeta, stavio Zrće na kartu nezaobilaznih europskih party destinacija te se time nametnuo u velikoj konkurenciji glazbenih događaja koji se održavaju u Hrvatskoj.

Fresh Island i ovog ljeta priprema nezaboravnu zabavu. Nastupi glazbenih zvijezda dodatno će ugrijati atmosferu na Zrću i osigurati ljeto za pamćenje. Ove godine interes za Fresh Island nadmašuje sva očekivanja, a veliki broj ulaznica već je kupljen u SAD-u i Velikoj Britaniji. Svjetske zvijezde te vrhunska produkcija svijetla i zvuka jamče da će Fresh Island ponovno pretvoriti Zrće u hrvatski Miami i pokazati zašto je ovaj festival zaslužio titulu najboljeg hrvatskog glazbenog događaja.

Early bird ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu.


Reci što misliš!